Agrarisch loonwerk

dankzij de jarenlange ervaring in het verrichten van loonwerk aan agrarische bedrijven, biedt Nijmeijer kuipers u een ruim aanbod van agrarische diensten. Dankzij vakkundige medewerkers en een goed modern mobiel machine park is het mogelijk om kwaliteitswerk te leveren.

Hoge res 5199

Bemesten

Nijmeijer kuipers is al jaren actief in de mestverwerking zowel toedienen van organische al anorganische meststoffen en het transport van deze stoffen. Onderstaande werkzaamheden worden door ons uitgevoerd:

Zodebemsten Bouwland bemesten Mesttransport Breedstrooier vaste mest/compost Kalk strooien Vloeibaar kunstmest
Homepage placeholder Bemesten meststrooiers 22 Hoge res 5218 Bemesten bouwland 5 Bemesten twee vredos

Grondbewerking

Voor de juiste teelt is de juiste grondbewerking nodig, ook is het tijdstip belangrijk. Door de jarenlange ervaring kunnen we op het juiste tijdstip de juiste bewerking uitvoeren. Het kan een grondbewerking zijn voor de teelt van een voedergewas, een grondbewerking voor een aan te leggen bouwterrein of egaliseren en zaai klaarleggen van een in te zaaien gazon.

Frezen Woelen Ploegen Cultiveren Kilveren / egaliseren Schijveneg
Grondbewerking kilveren egaliseren Grondbewerking schijveneg Kilveren 828 2 Grondbewerking ploegen 9e4c5c62 e968 40fa a76d 818c54ac3b9e Kilveren 828 Ploegen 2

Zaaien

Zodra de grondbewerkingen zijn afgerond kan er maïs of gras gezaaid worden. Wij maken bij Nijmeijer kuipers gebruik van GPS-gestuurde trekkers voor een strak resultaat zonder overlap en zo efficiënt mogelijk.

Graszaaien Maiszaaien Groenbemester zaaien Graanzaaien Mais schoffelen/onderzaaien
Onderzaaier Zaaien maiszaaien verkleind Zaaien graszaaien 6aecad4e 3a66 4de4 8062 4888d828636d

Oogsten

Voederwinning begint bij het plannen van het juiste oogstmoment passend bij uw bedrijfsstrategie. Wij kunnen de meest voorkomende voederwinningstechnieken uitvoeren. Onderstaande geeft een weergave van de werkzaamheden die wij aanbieden. We beschikken over een modern machinepark met voldoende capaciteit om in korte tijd een grote hoeveelheid gras of mais te verwerken. Onderstaande werkzaamheden worden verzorgt.

Grasmaaien Gras Harken Gras oprapen / Grashakselen Ronde balen persen Kleine pakjes persen Mais hakselen
Maïs 2020 13 Oogsten maishakselen verkleind Oogsten grasoprapen 2 E050bcac 6d30 40fb 8716 57a816b6c3b5 Oogsten grashakselen Maïs 2020 19 Oogsten grashakselen 2 Oogsten balenpersen Oogsten grasoprapen Oogsten grasmaaien 2 Oogsten ladewagen 2

Gewasverzorging

Geintegreerde gewasbescherming is een steeds belangrijker onderdeel van de werkzaamheden. Voor ons bestaat dit uit drie stappen: voorkomen, daignose en genezen. Onderstaande werkzaamheden worden veel uitgevoerd door ons.

gewasbescherming schoffelen wied eggen doorzaaien
Gewasverzorging gewasbescherming Gewasverzorging spuiten 1 Gewasverzorging spuiten